top of page

Wij zijn jouw beste 'bandenmaat'

Bij OK. AUTOBANDEN zijn we gepassioneerd door autobanden en streven we ernaar om jou de beste bandenervaring te bieden. Met jarenlange expertise in de autobandenmarkt, begrijpen we het belang van kwaliteit, prestaties en waar voor je geld als het gaat om jouw voertuig.


''Autobanden hoeven niet duur te zijn''
Onze toewijding aan uitmuntendheid is de drijvende kracht achter alles wat we doen. We geloven dat hoogwaardige autobanden niet duur hoeven te zijn, en daarom hebben we een selectie samengesteld van demo- en jonggebruikte banden van toonaangevende merken. Onze nauwgezette kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat elke band die onze voorraad verlaat, voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties.


''Het gaat om jou, onze gewaardeerde klant''
Bij OK. AUTOBANDEN draait het niet alleen om producten; het gaat om jou, onze gewaardeerde klant. We streven naar jouw tevredenheid en gemak, en daarom bieden we een scala aan diensten aan, van montageservice tot bezorgopties en 24/7 afhalen. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om ervoor te zorgen dat je met een glimlach de weg op gaat.


''Jouw beste bandenmaat''
We zijn trots op wat we doen en kijken ernaar uit om jou te helpen bij het vinden van de perfecte banden voor jouw voertuig. Kies voor kwaliteit, kies voor service, kies voor OK. AUTOBANDEN - jouw beste bandenmaat.

Hoe kunnen wij u helpen?

Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Openingstijden
Wij werken uitsluitend op afspraak
en staan graag 7 dagen in de week
voor u klaar.

Contact
Telnr.: +31628422843
WhatsApp: +31683367894
E-mail:
info@ok-autobanden.nl
KVK: 77962451

 

©2023 by OK. AUTOBANDEN. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page